+40 747 375 433
Gold Web design
contact@goldwebdesign.ro / goldwebdesign@yahoo.com

Graphic Design


Fie ca doriti crearea de logo-uri, fie ca doriti sa va punem la dispozitie cele mai originale si potrivite flyere, carti de vizita, articole de promovare etc. pentru afacerea dumneavoastra, noi ne vom folosi toata creativitatea pentru obtinerea unor rezultate originale, care sa va defineasca in intregime. Vom lucra cu cele mai mici detalii, creand noi concepte, care va vor aduce unicitate si bineinteles, succes, afacerii!

Carti de vizita

Pot fi concepute designuri in format landscape sau portrait, cu multiplicare rapida pentru un numar mare de angajati. Printarea se poate face pe carton sau plastic.

Flyere & Pliante

Alege un flyer sau un pliant pentru a-ti face afacerea mai cunoscuta. Putem gandi un design interactiv, care sa capteze atentia persoanelor tinta.

Cataloage & brosuri

Prezinta-ti produsele sau serviciile cu ajutorului un catalog sau a unei brosuri. Vei informa mai usor clientii despre oferte sau servicii/produse noi.

Bannere & Afise

Putem concepe bannere si afise de mici dimensiuni pentru a sugera vizitatorilor detalii importante despre afacerea ta. Printarea si montajul pot fi oferite de asemenea.

Mape

Vrei sa atragi atentia inca de la prima intalnire cu potentialul tau client? O mapa cu design profesional cu siguranta va impresiona orice partener.

Etichete produse

Eticheta vinde, este una dintre cele mai importante lectii de marketing outdoor. Produsul tau devine complet daca are parte de o prezentare pe masura calitatii sale.

Logo design

Conceperea unui logo unic reprezinta o prima etapa in creionarea identitatii brandului tau, nsa la fel de importanta este integrarea acestuia in layout-ul site-ului de prezentare sau a magazinului tau online. Anumite solicitari pe care le primim din partea clientilor nostri se refera la stilizarea unui logo astfel incat acesta sa se integreze nativ in noul proiect e web design pe care il concepem. In aceste situatii, noi ne asiguram de faptul ca sigla si tipografia logo-ului sunt in armonie perfecta cu estetica site-ului, dar si cu directia materialelor de promovare in care se va folosi logo-ul ulterior