+40 747 375 433
Gold Web design
contact@goldwebdesign.ro / goldwebdesign@yahoo.com

Magazin online


Crearea unui magazin online se realizeaza urmand cu strictete o serie de pasi. Acesta are nevoie de o interfata cat mai simpla, dar in acelasi timp dinamica si atragatoare, pentru a starni curiozitatea clientului si pentru a-l mentine cat mai mult timp activ pe domeniul dumneavoastra.

Alegem impreuna platforma potrivita Realizare magazin online pe platformele CS-Cart, Prestashop sau Woocommerce - Indiferent de alegere, ai parte de o solutie eCommerce completa!

Open Source

Folosim platforme Open-Source, dezvoltate de echipe de programatori pentru a putea fi usor de imbunatatit. Totodata, se fac update-uri la versiuni mai noi rapid, pentru o securitate avansata.

Administrabil

Administrarea stocurilor de produse, a clientilor, a facturilor si a paginilor interne nu a fost niciodata mai simpla. Le poti gestiona chiar tu, fara mentenanta si fara cunostinte de programare.

Optimizare SEO

Fiind unul dintre cele mai eficiente canale de promovarea, optimizarea magazinului din punct de vedere SEO este o prioritate pentru noi. Toate solutiile corespund rigorilor motoarelor de cautare.

Design responsive

Echipa noastra de designeri garanteaza un rezultat optim din punct de vedere al designului responsive. Magazinul tau online va functiona eficient indiferent de dispozitivul de pe care este accesat.