+40 747 375 433
Gold Web design
contact@goldwebdesign.ro / goldwebdesign@yahoo.com

Optimizare SEO


Daca vreti ca afacerea dumneavoastra sa creasca si sa fie cunoscuta de un numar din ce in ce mai mare de potentiali clienti, prezenti in mediul online, atunci acest serviciu este unul de care nu va puteti lipsi.

O campanie eficienta de promovare SEO presupune parcurgerea mai multor etape, printre care analizarea, identificarea si optimizarea elementelor On Page, Off Page, cat si aspecte tehnice ale paginii promovate (simplitatea codului, ordinea elementelor, vizibilitatea continutului sau numarul de requesturi HTTP).

Audit SEO Complet

Audit SEO Complet Auditul SEO pe care vi-l punem la dispozitie este compus din 3 parti – Auditul SEO On Page, Auditul SEO Off Page si Auditul UX – UI (trateaza aspecte legate de viteza de incarcare, design, experienta utilizatorului cu interfata si procesul de navigare).

Optimizare On-Page

Procesul de optimizare SEO On Page se focuseaza pe analiza cuvintelor cheie, implementarea configuratiilor HTML (tag-uri H1, H2, H3, corectarea URL-urilor, realizarea metadatelor si continutului in functie de cuvintele cheie stabilite pentru fiecare pagina din site.

Optimizare Off-Page

Strategia de optimizare SEO Off Page tine cont de bugetul clientului si de obiectivele setate. Aceasta vizeaza aparitii in presa autoritara, targetul principal fiind publicatiile de nisa in care se lanseaza materiale pentru cresterea vizibilitatii in SERP pe cuvinte cheie non brand.