+40 747 375 433
Gold Web design
contact@goldwebdesign.ro / goldwebdesign@yahoo.com

Social Media


Precum veti observa in pachetele noastre de servicii, noi ne ocupam si de crearea retelelor sociale necesare pentru buna desfasurare a activitatii in mediul online a afacerii dumneavoastra. Ce este bine de stiut, este ca firma noastra se va ocupa si de activitatea social media daca doriti acest lucru.

Fie ca vorbim despre Facebook, Instagram sau LinkedIn, prezenta pe retelele sociale te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta, sa castigi atentia celor care nu au auzit de brandul tau sau sa o recastigi pe a celor care au interactionat deja cu el, sa interactionezi cu audienta paginilor tale, dar si sa iti cresti lead-urile sau conversiile online. Noi te putem ajuta sa iti administrezi conturile Social Media si sa te promovezi activ prin campanii Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads.

Mai multi oameni care vorbesc despre brandul tau

Ai un business de tip start – up si vrei sa il faci cunoscut intr-un timp record? Prezenta in Social Media este cruciala pentru recunoasterea unui brand nou!

Mai multi oameni interesati de serviciile tale

Indiferent de serviciile pe care compania ta le ofera, intotdeauna poti gasi clienti noi targetand eficient audienta (locatie, varsta, interese).

Mai multi oameni care achizitioneaza produsele tale

Social Media iti ofera avantajul continutului grafic! Poti vinde mai mult online prin campanii sponsorizate sau prin crearea magazinului pe pagina ta business!